"In de ban van Ernst Haeckel". Een Duitse bioloog/filosoof die prachtige natuur tekeningen maakte. Hij leefde van 1834-1919. De beelden zijn opgebouwd uit rollen en 1 voor 1 worden de baleinen er op- of ingezet. Eén kant is voorzien van een kleislib uit de natuur van Nederland en aan de andere kant zit een zelf ontwikkelde mat glazuur. Ze zijn gestookt op 1060° C. Mijn beelden worden verkocht met een certificaat van echtheid.

uit 2018 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Koraal 1

2020

Deze koraal staat op haar baleinen en doet fragiel aan. Aan de binnenkant zit kleislib uit de Maas, bij Maasbommel. De kleur aan de buitenkant is een blauw/grijs mat glazuur.

koraal 2

2020

Een kegelvormige koraal die staat op haar baleinen. De kleur aan de binnenkant van de koraal is gemaakt van kleislib uit de Maas bij Maasbommel. De kleur aan de buitenkant is een zacht groene mat glazuur.

koraal 3

2020

Deze schaalvormige koraal staat op haar baleinen, de kleur van de kleislib uit de Maas bij Maasbommel is aan de binnenkant goed te zien. De kleur aan de buitenkant is aqua.

Koraal I

2019

Deze Koraal is aan de buitenkant licht geglazuurd met mat groen. Aan de binnenkant zit de rode engobe die komt uit de Thoolse bodem. 

Koraal II

2019

Deze koraal is aan de buitenkant licht geglazuurd met groen matte kleur. Aan de binnenkant zit een engobe uit de Thoolse grond. 

Paddenstoelen

2018

Paddenstoelen in grootte variërend, zijn ook los te koop. Aan de binnenkant zit een kleislib uit de grond van Nederland. De buitenkant is voorzien van transparant mat glazuur. De maat en de prijs is van de grootste paddenstoel. Voor totaalprijs of separate prijzen van de paddenstoelen die te zien zijn op de foto, neem contact met me op.

Vliegenzwam

2018

De paddenstoel is opgebouwd uit rollen, de lamellen zijn er 1 voor 1 ingezet. Het rood is een engobe op leerhard aangebracht. Na het biscuit stoken is er witte krimpglazuur opgezet. De stam is geglazuurd met transparant mat. Sokkel is eventueel te vervangen.